Legyél Te is az analízis oktató oldal regisztrált felhasználója, érj el több tartalmat teljesen ingyen, csak egy érvényes e-mail cím kell hozzá!
Regisztrálj az oldalra fél perc alatt
Szeretnél többet látni az oktatóvideókból a heti videónál? Regisztrálj!
Miért érdemes az analízis oktató oldal regisztrált tagjának lenni? Egy weboldalra retgisztrálás az oldal témája iránti érdeklődést fejezi ki. Az analízis oktató oldal esetében ezt az érdeklődést azzal hálálom meg, hogy a regisztrált tagok a bárki által megtekinthető heti ingyenes oktatóvideón felül számos más oktatóvideót is ingyenesen nézhetnek meg. Ráadásul regisztrált tagként az oldalon található analízis feladatok végeredményét is meg tudod tekinteni, így lényegében egy virtuális példatárhoz jutsz! Ezen felül a regisztrált tag - mint az analízis iránt érdeklődő - szava, visszajelzése értékes a számomra, így regisztrált tagként például lehetőséged lesz új témakör iránti igény jelzésére, vagy egy már meglévő témakörbe feladatot ajánlani (ha úgy tetszik feladatmegoldást kérni).

A regisztrácíióhoz nincs más dolgod, mint megadni az e-mail címedet és rákattintani a Regisztrálok feliratú gombra. Fontos, hogy valós e-mail címet adj meg, ugyanis oda kerül kiküldésre a belépési jelszavad!

Bízok benne, hogy hamarosan az oldal regisztrált felhasználói között üdvözölhetlek!
Az ÁSzF-et és az Adatvédelni tájékoztatót elolvastam és bennük foglaltakat megértettem!
 
A weboldal a könnyebb használhatóság érdekében cookie-kat használ!
 
 
Az oldal üzemelteője
Név: Bökényi Gergely ev.
Email: kapcsolat[kukac]analizisoktatas.hu
Cím: Vác 2600 Kandó Kálmán u. 2
Telefonszám: 06-20-919-9235
Adószám: 66745334133
Fizetési partner
© Bökényi Gergely ev. 2017-2018 Minden jog fenntartva