Amit emberek hoznak létre, ott hibáknak is kell lenniük. Így van ez ezzel az oldallal is. A hibák kijavításában segíthetsz, ha jelzed nekem őket
Csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit...
Egy elkövetett hiba tovább súlyosbítható, ha nem javítják ki
Mint tudjuk a világon semmi sem tökéletes, így minden igyekezetem ellenére ez a weboldal is tartalmaz hibákat, csak nem tudok róluk. Ha ilyenre bukkansz - legyen az elírás vagy rosszul működő rész, le nem játszható oktató videó, akkor kérlek a lenti mező kitöltésével jelezd nekem hogy javítani tudjam Segítségedet köszönöm!

FIGYELEM: Mivel a hibát nekem a Te leírásod alapján kell megtalálnom, így kérlek,
legyél annyira pontos a hiba megfogalmazásában, amennyire csak lehet - feltétlenül írd meg annak az oldalnak az URL-jét (a böngészőben látható web címét), amin hibát találtál, és az oldalon belül a hiba lhelyezkedésére és a hiba jellegére vonatkozó információkat (pl: a második feladatnál nem indul el az oktatóvideó). Szintén sokat jelentene, ha megírnád, hogy milyen típusú eszközön (okostelefon, tablet, laptop, PC, okostévé stb.) nézted az oldalt, amikor belefutottál a hiba jelenségbe, és milyen böngészőt használtál a netezéshez - a különféle eszközök és böngészők ugyanis hol ezt, hol azt értelmeznek másképp a webes szabványokból, így ami az egyiknél problémát generál, azt a másik tökéletesen tudja kezeli, ezért e két adat sokat jelenthet nekem legalább a hiba újra generálásában, és ezen keresztül az okának a felderítésében. Fáradozásaidat előre is köszönöm!
A weboldal a könnyebb használhatóság érdekében cookie-kat használ!
 
 
Az oldal üzemelteője
Név: Bökényi Gergely ev.
Email: kapcsolat[kukac]analizisoktatas.hu
Cím: Vác 2600 Kandó Kálmán u. 2
Telefonszám: 06-20-919-9235
Adószám: 66745334133
Fizetési partner
© Bökényi Gergely ev. 2017-2018 Minden jog fenntartva