Napjaink egyik legértékesebb dolga az adat, megérdemli, hogy maximális odafigyeléssel kezeljük, ez történik a Te adataiddal is ezen az oldalon
Adatvédelmi tájékozatató
Személyes adatok kezelése

A regisztrált ügyfelek személyes adatait (név, email cím, számlázási név és cím) az analizisoktatas.hu weblapot üzemeltető Bökényi Gergely ev. a saját webes adatbázisában tárolja el. A felsorolt személyes adatokat a weblapon regisztráló ügyfelek önkéntesen biztosítják, az adatvédelmi tájékoztató elolvasása és az ÁSZF elfogadása után. A személyes adatokat tartalmazó adatbázisról a Szolgáltató időnként lokális biztonsági mentéseket készít, melyeket a saját számítógépén tárol.

Az adattárolás céljaAz ügyfelekkel való kapcsolattartás szempontjából az e-mail cím megadása mindenképpen szükséges, a többi személyes adat megadása opcionális. Előfizetés esetén a számlázási név és cím megadása is kötelező, ezek hiányában ugyanis nem tudnánk számlát kiállítani a vevő részére.

Az adattárolás időtartama

Az ügyféladatokat alapértelmezés szerint az ügyfélfiók megszüntetéséig tároljuk. Az ügyfélfiók megszüntetését az ügyfél bármikor kérheti az Adatlapon megtalálható Adatlap törlése feliratú gombra való kattintással.

Az ügyfélfiók megszüntetésével az esetlegesen feldolgozott és kifizetett megrendelések adatait is töröljük a rendszerünkből, egyedül a számlákhoz kapcsolódó számlázási adatokat tartjuk meg.

Az adattároló tárhelyszolgáltató adatai

Az ügyfelek személyes adatait titkosított formában, webes adatbázisban tárolja a Szolgáltató. Erre a célra a webtárhelyet a Hostinger International Ltd 61 Lordou Vironos str., 6023 Larnaca, Cyprus biztosítja.

A személyes adatok (név, email cím) továbbítása, megosztása

Nagy gondot fordítunk az ügyféladatok biztonságára, ezért a személyes adatokat törvényi kötelesség és jogszabályi előírásoknak való megfelelés kivételével soha, semmilyen körülmények között nem osztjuk meg harmadik féllel.

A számlázási adatok továbbítása, megosztása

A számlázási adatokat egyrészt a Billingo elektronikus számlázási rendszerének továbbítjuk, mivel az elektronikus számlákat a Billingo rendszere készíti el és archiválja. A számlák adatait a Szolgáltató könyvelőjének (M-Kontír könyvelés-számvitel-biztosítás és Könyvvizsgáló Kft.) is továbbítjuk könyvelési célokra. Ezen kívül harmadik féllel nem osztjk meg a regisztrált ügyfelek számlázási adatait.

Bankkártya adatok kezelése

Internetes portálunkon lehetőség van Barion fizetésre is, melyen keresztűl az előfizetési díjat Barion tárcával és bankkártyával is ki tudod egyenlíteni. Fizetéskor átirányítunk a Barion magyar nyelvű fizetőoldalára, ahol a fizetés közvetlenül a Barion Payment Zrt. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Internetes portálunk a bankkártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhetünk.

Ha szeretnél többet megtudni a Barionról, látogasd meg a következő webhelyet: https://doksi.barion.com/Barion_leírás
A weboldal a könnyebb használhatóság érdekében cookie-kat használ!
 
 
Az oldal üzemelteője
Név: Bökényi Gergely ev.
Email: kapcsolat[kukac]analizisoktatas.hu
Cím: Vác 2600 Kandó Kálmán u. 2
Telefonszám: 06-20-919-9235
Adószám: 66745334133
Fizetési partner
© Bökényi Gergely ev. 2017-2018 Minden jog fenntartva